woensdag 2 januari 2008

Wettelijke info

Eigendom:
De inhoud van deze website is eigendom van WTC Strandjutters.

Contactgegevens:
Zie bestuur.

De informatie op deze site wordt door WTC Strandjutters met de nodige zorgvuldigheid nagekeken. Het is echter steeds mogelijk dat de gegevens niet volledig accuraat zijn.

WTC Strandjutters geeft daarom geen garanties van om het even welke aard, of het nu gaat om geschreven of geïmpliceerde garanties, over de inhoud, de accuraatheid, de betrouwbaarheid of de volledigheid van (de informatie vermeld op) deze website.

Onze website bevat links naar andere sites. Hoewel deze links met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden uitgekozen, draagt WTC Strandjutters geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid, de privacypolitiek of enig ander aspect van de informatie vanuit deze andere bronnen en websites.

Beweringen en opinies, zoals die tot uiting komen in artikelen en mededelingen op de website van WTC Strandjutters, mogen enkel worden toegeschreven aan de persoon van de auteur(s) en kunnen niet zondermeer en automatisch gelden als een stellingname van de redactie, de webmaster of de Internet-provider.