zaterdag 28 augustus 2010

Dagrit Zwalmstreek

De dagrit in de Zwalmstreek vindt plaats op 12 september 2010 (i.p.v. 5 september).  We verzamelen om 07.00 uur aan ons lokaal met de auto.  Wil je doorgeven aan onze voorzitter, Gino, als je meegaat op deze dagrit (en eventueel voor vervoer kunt zorgen)?

Hieronder meer info over de rit opgesteld door Dirk:

"Het neusje van de zalm"

Wist je dat Zwalm dorp van de Ronde 2011 is? Centraal in deze optiek is de Molenberg! Wij doen geen Cancellaratje, kwestie van Tommeke niet in de verlegenheid te brengen. Jammer voor sommigen maar een verademing voor anderen, wij fietsen in een lusje rond deze puist. (Reeds genoeg met één kassei !)

Waar moeten we vertrekken om de Zwalmstreek te verkennen?  Zoek maar uit welke parochie Beerlegem,Dikkele,Hundelgem,Munckzwalm,Paulatem,Sint Maria Latem, Nederzwalm,Roborst,St Blasius Boekel,St Denijs Boekel, "ge zoet op 't ende nie meer weten van welke parochie ge ziet".

Nederig zoals we zijn kiezen wij voor Nederzwalm als startplaats, parkeerplaats aan een verdoken kerkje dichtbij het riviertje de Zwalm.

Te bereiken via N60 richting Oudenaerde, RA N435 Zingem, Nederzwalm kruispunt met N46 Zottegem-Oudenaerde (rondpunt). Voor de GPS’ers: Nederzwalm, Schoolstraat 4 of kruispunt Schoolstraat/Neerstraat.

Verzamelen aan het lokaal om 07.00 uur, inladen van de fietsen en wegwezen. Met een beetje geluk kunnen we om 09.00 uur vertrekken in Nederzwalm voor een golvende verkenning van de Zwalmstreek van ongeveer 120 km met de nodige tussenstops. (Een bijkomend lusje kan enkel op verzoek aan de gidsen)

We voorzien een middagstop na ongeveer 50 km (vermoedelijk St-Antelinks of Steenhuize, bij het ter perse gaan nog niet definitief afgesproken, heel veel congé’s!). Naargelang de weeromstandigheden, de conditie en andere externe factoren kan er in de namiddag nog een stopje gemaakt worden (er zijn kapelletjes genoeg).

Let’s bike and enjoy the Zwalmstreek.
Dirk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten