maandag 9 augustus 2010

Nevenactiviteit: Decathlon Classic

*** UPDATE ***
Deze rit zit er op.  Prachtig (droog) weer, maar veel wind.  Met 7 clubleden deze rit gereden, zonder problemen (1 lekke band).  Klik op de foto voor een grotere weergave.

Op zaterdag 28 augustus 2010 vindt de 3de editie van de Decathlon Classic (voorheen 'Helletocht') plaats.  Deze toertocht vanuit Roeselare over 166,5 km doet enkele hellingen van het Heuvelland aan.  De Kemmel-, Vidaigne-, Rode-, Monteberg en nog enkele andere staan op het programma.  Starten kan tussen 07.00 en 09.30 uur vanuit Expo Schiervelde (Diskmuidsesteenweg 400 te Roeselare).

Wie is geïnteresseerd?  Laat iets weten via 'Reacties'...

Bart D., Dany, Eddy, Frank B., Jan, Jean en Kris rijden deze rit.  Vertrek met de auto om 07.00 uur aan de Pousse-Café.  Bart D. en Kris in de auto van Kris, Eddy en Frank B. in de auto van Frank B., Dany en Jan samen, Jean rijdt met de fiets naar de startplaats te Roeselare.

8 opmerkingen:

 1. ik ga wellicht meegaan officiële bevestiging volgt later.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ga ook mee mag van sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. tot nu toe gaan mee; kris, bart, eddy, danny, jan? en ik. wie heeft ook nog zin? laat het weten via reacties. doeiiiiiiiiiiiiii

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik kan mee maar moet tegen 18u thuis want moet werken s'avonds.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaan dus al mee: Bart D., Dany, Eddy, Frank B., Jan, Jean en ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bart D., Dany, Eddy, Frank B., Jan, Jean en Kris rijden deze rit. Vertrek met de auto om 07.00 uur aan de Pousse-Café. Bart D. en Kris in de auto van Kris, Eddy en Frank B. in de auto van Frank B., Dany en Jan samen, Jean rijdt met de fiets naar de startplaats te Roeselare.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. prachtige dag gehad tijdens decathlon classic.
  wind wel veel in het nadeel maar desondanks met ons 7 de 166 km goed afgehaspelt. ieder ne dikke pluim. de afwezigen hadden weer al eens ongelijk. doeiiiiii

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie en leuke foto. Leuke rit.Veel wind.
  En we zagen weer een beresterke Eddy.

  BeantwoordenVerwijderen