maandag 27 februari 2012

Nevenactiviteit: Vlaamse Pijl

Op zaterdag 10 maart 2012 organiseren de Sint-Trudotrappers de semiklassieker 'Vlaamse Pijl'. Startplaats is Blosocentrum Julien Saelens te Assebroek. Wij kiezen voor de langste afstand, nl. 130 km.

Om het plaatje compleet te maken wordt er vanuit Heist met de fiets vertrokken (20 km extra heen en terug, dus 170 km). Afspraak om 08.00 uur aan de parking nabij ons lokaal 'Pousse-CafĂ©'.

Uiteraard kan er ook per auto naar ginds worden gereden, om met de fiets te starten voor de rit van 130 km. Er wordt dan ter plaatse ten laatste om 09.00 uur vertrokken.

Wie gaat mee? Laat een bericht na via 'Reacties'.

Meer info over deze rit, zie http://users.telenet.be/St.-Trudotrappers/Permanente.htm en  http://www.welcome.to/st-trudotrappers.

4 opmerkingen:

 1. ik ga mee vanuit heist met de fiets. tot dan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. eddy R

  ik ga mee vanuit heist te voet . In brugge doe ik verder met de fiets eenmaal halverwege zwem ik de rest terug naar huis.
  Zal om 8 uur aan pousse cafe staan. 1 vraagje stoppen we op de middag om te eten ergens of niet,enkel om mezelf te voorzien al dan niet van extra voeding.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vermoed dat we geen middagpauze nemen. Vorig jaar ook niet gedaan. Dus voldoende energierepen (of bananen ;-) meedoen. Voor extra drank stoppen we onderweg wel aan een winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zal ook aanwezig zijn. Maar ik zou hem volledig lopen.

  BeantwoordenVerwijderen