maandag 12 maart 2012

Nevenactiviteit: Rally van Drongen

Op zaterdag 17 maart 2012 organiseert WTC De Centrumvrienden de rit 'Rally van Drongen'. Startplaats is Café De Salastraete, Urselweg 47 te Maldegem-Kleit. Wij kiezen voor de langste afstand, nl. 120 km.

Om het plaatje compleet te maken wordt er vanuit Heist met de fiets vertrokken (28 km extra heen en terug, dus 176 km). Afspraak om 08.00 uur aan de parking nabij ons lokaal 'Pousse-Café'.

Uiteraard kan er ook per auto naar ginds worden gereden, om met de fiets te starten voor de rit van 120 km. Er wordt dan ter plaatse om 09.00 uur vertrokken.

Wie gaat mee? Laat een bericht na via 'Reacties'.

Meer info over deze rit, zie http://www.wtcdecentrumvrienden.be/ en http://www.gpsies.com/map.do?fileId=sphzghziakapulyt voor de route.

6 opmerkingen:

 1. Geen Ename Classic inderdaad. Tenzij je aandringt?
  Eddy en Frank, en ook ik, zijn eerder te vinden voor deze rit waarbij we terug van thuis uit kunnen vertrekken en nadien een extra lus inlassen. Zo winnen we 2 uur fietstijd omdat we geen verplaatsing met de auto naar Zottegem dienen te maken. En misschien willen er nog anderen mee, of komen we die tegen voor de extra lus.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geen problemen met dit voorstel... Als we maar weg zijn. Kilometers malen is het belangrijkste denk ik. Eens flirten met de kaap van de 200 is altijd leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ook ik zal aanwezig zijn aan de pousse-café.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zal ook aanwezig zijn. 8 uur aan poes kafee

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voorzover ik weet zijn we met 4: Bart, Eddy, Frank en ik. Rik gaat niet mee, omwille van de weersvoorspelling.

  BeantwoordenVerwijderen