maandag 9 april 2012

Nevenactiviteit: Omloop van de Westhoek

Op zaterdag 14 april 2012 organiseert VWT De Westhinder de rit 'Omloop van de Westhoek'. Startplaats is de kantine van het voetbalterrein, Bekestraat 16 te Oudenburg. Wij kiezen voor de langste afstand, nl. 150 km.

Om het plaatje compleet te maken wordt er vanuit Heist met de fiets vertrokken (35 km extra heen en terug, dus 220 km). Afspraak om 08.00 uur aan de parking nabij ons lokaal 'Pousse-Café'.

Uiteraard kan er ook per auto naar ginds worden gereden, om met de fiets te starten voor de rit van 150 km. Er wordt dan ter plaatse om 09.30 uur vertrokken.

Wie gaat mee?

Laat een bericht na via 'Reacties'.

Meer info over deze rit, zie https://sites.google.com/site/vwtdewesthinderwestkerke/home/clubrally-s en https://sites.google.com/site/vwtdewesthinderwestkerke/home/clubrally-s/Omloop%20van%20de%20Westhoek%20150%20km.doc?attredirects=0&d=1 voor de route.

4 opmerkingen:

 1. ik ga zeker mee. net gekeken weer zal meevallen,slechts 1 klein minpuntje NO-wind.wind op kop in de terugrit naar huis. Tot zaterdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga ook mee. Die NO dat zal ons ook wel nog lukken zeker?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het belooft alvast mooi weer te worden. Hopelijk gaan er nog fietskameraden mee. Misschien nog Piet, Rik, Ghislain en/of Mario...? Tot zaterdag!

  PS: De wind draait naar N en neemt in kracht toe tegen de avond, wordt dus zijwind en als toetje, tegenwind naar huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik pas. ik rij met de namiddagploeg. 13u30 bij philippe de backer.
  kheb gehoord da we ook a met man of 6 zijn. kdenk da we de mannen van oudenburg tegemoet rijden. doeiiiiiiiiiiiii

  BeantwoordenVerwijderen